29th

Nu är jag och klassen på väg till Stockholm! Dagen började ju bra med att min älskling fick punka så jag fick typ springa ner till skolan från macken. Men bussen hade inte åkt när jag kom fram ett par minuter försent. Tur i oturen!
Som alla vet så kom snön igår ju, och jag tycker att de blev riktigt mysigt faktiskt! Och igår köpte jag mina första julklappar men jag har några kvar att köpa. Hoppas på att hitta nått i Stockholm.
Vi hörs!


27th i skolan

Nu är jag i skolan och jag och min grupp har precis blitvit klar med dagens uppgifter, 40 minuter innan lektionen är slut. Jag väntar på maten, för jag är sjukt hungrig.
 
see U!
 
 

27th

Jag ska snart dra till skolan, det är skitväder men som tur är får jag skjuts idag av min älskling! <3

Hejdå!


26th

Hejsan!
Dagen har bestått av svenskalektion med Simone och Sofie. Vi lyckades bli klara med vårat arbete om medeltiden, så nästa gång blir det redovisning. Troligtvis kommer den ta ungfär 20 minuter så det blir mycket att träna på. Imorn blir det en tuff förmiddag med hotellprojektet och vi har massor att göra. Men det är bara att köra på! Sen på eftermiddan blir det lugnare för att jag är klar med boken och bokanalysen så det blir nog bara lite diskution om en film vi har sett. Skönt :D
Idag har jag varit med Albin ett tag, och han stekte mat åt mig, för första gången! Det brukar vara tvärt om ;) Efter det har jag bara glott på The Hills, man blir beroende!! Man kan inte sluta. Nu förstår jag alla som sitter och ser varje avsnitt på en serie, haha! 
Resten av veckan kommer att att ha ett ganska högt tempo så jag uppskattar att ligga och ta det lugnt ett tag idag :)
 
NI får ha de bra så hörs vi!!
9 days left u guys ;)

24th

Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, typiskt!


night

Hej
Just nu ligger jag i sängen och jag ska försöka somna. Idag har jag städat, och jag har gjort nåt dumt.
Jag hoppas att morgondagen blir bättre än den här.
Gonatt


20th

Idag har vi haft en lång dag i skolan, först men hotellprojektet och sen engelska på eftermiddan.

Just nu är jag på riktigt skithumör! Jag är så trött, jag orkar inte göra något annat än vad jag alltid gör! Vill ha en förändring men jag vet inte exakt vad! Livet är så sjukt orättvist! När jag såg på filmen idag i skolan ville jag bara gråta. Jag fixar inte att veta att jag inte var nummer ett, även om de bara var för en stund. Jag vill gå ut skolan, jag vill bli fri från allt jävla skolarbete som man sliter med varje dag. Jag vill flyga iväg från den här hålan och få andas!


19th

Idag har jag en rejäl träningsvärk i hela kroppen, mest i benen och i rumpan. Så nu går jag lite halv stelt :P
Imorse mötte jag upp Sofie, och vi drog hem till Simone och pluggade på våran svenskauppgift om medeltiden. De gick bra, bonus blev de när Simone fixade nuggets o pommes till oss. Väldigt snällt!
Jag har oxå läst, i tre timmar för att bli klar med engelskaboken, och nu är jag äntligen klar. De känns superskönt! Men tills på fredag ska jag vara klar med en tre sidor uppsats om den oxå, så jag kan inte slappna av ännu.
Det är då tur att jag har världens bästa pojkvän som får mig att känna mig lugn och trygg när de är mycket att göra <3 <3
Ha de!


18th

Dö trött tjej efter en toppendag på Örebros badhus!
Godnatt!!


17th

Dagen har bestått av att jag gick upp runt tolv, gjorde iordning mig, gick med hunden, åkte ner till stan o käkade kebab, tog ut nya p-piller, såg på bio.
Vi såg Breaking Dawn såklart och den var riktigt bra :) Man fick skratta en hel del och det var kul att se Bella som vampyr. De enda som var lite konstigt var att bebisen var datoranimerad, de såg väldigt fel ut :P Robert var lika snygg som alltid! ;)
Nu på kvällen har jag kollat på tv och packat till imorn. Då ska jag Albin Harley o Nina till Örebros Badhus, hoppas på en bra dag!
Nu ska jag försöka sova, blir att gå upp halv åtta imorn bitti
Hejdå!


16th

Så sjukt vacker!


14th

Sitter i skolan och jag har precis blivit klar med dagens uppgift. Det har varit en soft dag, tog 25 minuter sovmorrn plus att vi slutar om en kvart så det är sjukt skönt! :) Har ingen aning om vad jag ska göra när jag kommer hem men jag kommer nog på nått.
 
Hejdå!
Seether – Broken (Featuring Amy Lee)
 
Bra låt!!

12th

Nu har min skoldata, efter mycket om och men, gett upp. Eller skärmen iaf. Hann precis spara det viktigate på ett usb ifa något skulle försvinna. Datagubben gillar inte mig så det är nog smart ;P
Idag har jag Simone och Sofie varit och lånat böcker till våran redovisning om medeltiden på svenskan. Vi hittade ett par böcker som går att använda till arbetet. 
Nu på eftermiddan har jag tagit det hyfsat lugnt ;) och jag har faktiskt läst 43 sidor i The Confession. Duktigt! Om jag läser 30-40 sidor per dag kommer jag bli klar med läsningen på fredag. Skönt, men sen måste jag skriva en tre sidor lång recension på engelska. Men det får bli nästa vecka. 
 
Ha en bra kväll!!

11th

8 månader med min älskling!! Du är bäst!! <3 <3


8th

Trött nu efter att ha cyklat i spöregn, hjälpt till att målat ett konferensrum, städat mitt rum, sorterat tvätt och dammsugat i köket och i hallen! :P
Jag tror att konferensrummet kommer bli riktigt fint när vi blir klara. Nästa vecka ska vi måla och på eftermiddagen åker vi till Ikea och köper lite nya saker till rummet, o såklart blir de en köttbulletallrik när man ändå är där ;)
Nu ska jag belöna mig själv med att lägga mig i sängen!
Ha de fint!


6th

slow recovery.

3rd

Nu är jag hemma hos Albin och vi ska snart fira hans syster. De blir nog trevligt :)
Sen ikväll hade jag viljat gå på en fest men det sket sig, typiskt. Så det blir nog att ligga själv framför tv:n med Marley medans mamma och pojkvännen är ute och roar sig. Lite halvdeppigt men det får funka. 
 
Hejdå!

Night

från fem till knappt någonting känns så fel och enormt konstigt. vad har hänt. vad gör jag fel?


2nd

Idag har jag varit på skolan med Alex mellan tre och halv tio. Vi hjälpte till på Scrabble SM som skolan höll i. Vi var ansvariga för fika och mackor nere i hotellet, och de var rätt trevligt faktiskt :) De blev en hel del godisätande oxå pga att de fanns massa gott framme, hihi!
Nu är jag hemma o kollar lite på nån konstig film :P
Ni får ha en bra natt!


1st

Jag har haft en kort men helt okej dag idag. Kort för att jag vaknade efter 12 och gick upp runt ett :P Men ibland får man göra så tycker jag, hihi! Nu ikväll har jag varit med pappa o Sara på musikalen Familjen Addams. Den var riktigt kul och så där mysigt kuslig, vilket passar bra runt Halloween ;) Nu har jag gosat ner mig framför tv:n och hoppas på att jag får nattbesök.
Gonatt!


RSS 2.0