31st 2

Har köpt ett par saker på stan för en gång skull :)


31st

Jag har varit en sväng hos farmor och ätit lunch med Sara och Marley nu då. Snart ska jag möta Simone och vi ska cykla ner på stan och kolla runt ett tag. Det blir trevligt :)
Ikväll kommer mamma hem från Åland så då är de slut på lugnet, haha! ;)
Hoppas ni har en bra dag!


29th Night

Nu ligger jag i sängen bredvid min älskade pojkvän. Är så otroligt glad att jag har honom, han betyder allt för mig. Han är min kärlek, min bästa vän, min skatt min "Äjsing" för evigt! <3
Nu är jag lycklig, det jag alltid letat efter och längtat efter ligger precis intill mig.
Nu vet jag att vi kan klara allt svårt som kommer i vår väg, vi står tillsammans som ett <3
Hans finns där ute, sluta aldrig hoppas! De finns nån för alla! <3
Jag älskar dig Albin! <3
Din för evigt
// Anna


27th

Are You Ready To Bite The Bullet!!
I am ;)


25th

Idag har har jag jobbat asså ;) Jag Simone o Cornelia flyttade möbler, slängde saker och skruvade ur skruvar på Våningsservice-lektionen. Samtidigt åkte Alex Emelie o Emelie ut till Ingelsta och köpte färg till vårat projekt. Jag är 100% säker på att det nya konferensrummet kommer bli riktigt grymt. Torsdagen efter lovet blir det att ta på sig jobbarkläderna och börja måla om hela rummet, det ska bli kul! :)
På eftermiddagen var jag å klippte håret, blev ganska nöjd men man märker inte så mycket skillnad. Sen åkte jag hem o tog med mig Marley ner till djuraffären och klippte hans klor. De låter inget när han går nu :P
Nu blir det att slappna av framför tv:n och ladda inför redovisningen imorn. Hoppas det går bra.
Ha de bäst nu! :D


NYTT!

Nu har jag ändrat min bloggdesign lite. Fasen va jobbigt det är asså, haha! 
Kommentera gärna om vad ni tycker :)

24th

Nu är det bara ett par dagar tills lovet vilket är sjukt skönt, och det är exakt 2 månader till julafton! Jag funderar lite på vad jag ska önska mig, men det är inte helt lätt. Vet att jag behöver en ny vinter jacka, så det ska jag önska mig av någon. Sen får vi se vad det jag kommer på för nått lite närmare jul. 
Idag hade jag kort dag i skolan med en extremt tråkig lektion där vi satt och lyssnade i två timmar :P Jag ritade en tomte under tiden xD Sen gick jag hem o väckte min älskling och lagade lite lunch. 
Nu sitter jag framför tv.n med datan i knät och jag kollar lite på kläder, jag är verkligen sugen på att shoppa loss. Men jag får vänta på lite pengar, hihi! 
Får se om det händer något ikväll, men jag tror inte det :P
 
Hejdå <3

23rd

Nu har jag engelska och vi läser som vanligt bok. Huvuvdvärk, haha nae men det är helt okej ändå.
 
Idag tänkte jag skriva upp mina lilla önskelista för nästa vecka när jag får pengar, iiih! :D
Mascara
Foundation
Ögonskugga
BH och trosor
och kanske nån Topp eller byxor
Sen ska jag betala Spotify Premium oxå så jag kan lyssna på massa mysig musik! :)
 
Ja det var nog allt, ha det bra!
 

22nd

Har varit hos veterinären med Marley igen. Dom kände igenom honom, stack honom med nål i ryggen, tog en röntgen bild och tog ett blodprov. De visade att nått var fel på hans rygg som gör att han har ont i båda benen. Han ska få fortsätta med smärtstillande men jag vet inte hur vi ska fixa hans rygg. Veterinären ska ringa upp om några dagar så får vi se.
Stackars plutten! <3


19th

Tredje dagen utan lärare nu då. Inte så kul när vi hade två redovisningar idag :P Men det får blir nästa vecka då. Jag är iaf nöjd med mitt Los Angeles arbete som blev drygt 6 minuter långt när man läste upp det. Nu har jag inget att göra i skolan fram till klockan 11 så det får bli att vänta på lunch och lyssna på musik.
Efter skolan ska jag förhoppningsvis möta Albin på stan, jag måste köpa hårfärg. Hade tänkt att färga det nu i helgen. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, blir nog mys med familjen framför tv:n.
Imorn kväll ska Albin och jag skjutsa hans mamma och hennes kompisar till Linköping. Sen ska vi vänta käka där och vänta tills dom är klara och sen ska vi skjutsa hem henne :)
 
Ni får ha det bra!
 

14th

Ligger i sängen o ska släcka snart. Har haft en helt okej helg. De har inte hänt nått speciellt direkt heller :P Jag är lite smått sur på folk o på mig själv me för den delen. Men imorn blire att gå upp 06:40 o köra på i skolan. Slutar tidigt men jag ska nog hem o plugga klart till fredagens lektion plus att jag ska läsa ett par sidor i engelska boken ( den är 400 sidor) :P
Aa ha de bra!


13th

Ibland förstår jag inte hur folk tänker. Är jag värd någonting?


11th

7 månader med Albin idag! Älskar dig över allt annat! <3  Det firar vi med lite bio senare ikväll, Ted blire! :)
 
Hare bäst! 

så söt!


9th


8th

Hejsan!
Just nu är jag hemma hos Albin o vi är duktiga o kollar upp lite jobb o sånt. Idag hade vi en väldigt kort dag i skolan med svenska. Jag jobbade på bra och har gjort hälften av en uppgift som ska vara inne om två veckor. Känns väldigt bra :)
Nu är det inte långt till lovet heller så taggar till det.
Aa de var allt för idag då!
Herrå!


6th

Så sjukt jävla arg asså! Tänker fan bara gå o lägga mig! Ha de så jävla kul!
Har lust att skriva ett fult ord:
FITTA!
Gonatt!


5th

2 månader kvar!!


4th

Har suttit och pluggat nu ett tag här hemma. Känner mig ganska duktig att jag lägger min lediga tid på det. Men o andra sidan finns det ju inte jätte mycket att göra här ändå. I skolan fick vi göra en god frukost till oss själva och vi kollade på hotellpraktikanterna och skrev om det. Inte så jobbig dag asså. Nu ska jag käka lite och resten av kvällen blir garanterat lugn.
 
Ha de bra!

2nd

Tjena!
Idag har vi haft fotografering och jag känner redan att mitt face blev katastrof haha! Inte hela världen men ibland skulle det va kul att bli bra på bild :P Lång dag idag för övrigt så just nu är jag rätt trött. Imorn är det...Studiedag!! Asskönt med en välförkänt sovmorron :)
 
Bye! 

1st

Hej!
Idag har vi varit på arbetets museum, på en utställning som hette smal. Den var riktigt bra o jag tycker många borde se den innan den slutar visas. Man får sig en riktig funderare på skönhetsideal.
Nu på kvällen var jag o mamma på norsholms djursjukhus med Marley. Dom tog en röntgen bilder på hans rygg och hans ben. Något fel är de men dom visste inte säkert vad de var. De skulle dom veta på fredag. Sålänge får han smärtstillande och antiinflamation- nånting medicin. Hoppas han blir bättre, min älskande puppy! <3
Nu väntar jag på Albin o hoppas att han kommer hit snart :) <3
Ha de bra!


RSS 2.0