halestorm - love bites

Skön låt.

29th

Om ni bara visste ;)

jag älskar dig

Du betyder allt för mig
Älskar dina kyssar
Jag skulle ge allt för dig
Är du inte hos mig
finns du i mina drömmar
Du gör mig glad
Fick mig att börja leva
Vi är starka var för sig
Men Tillsammans är vi oslagbara
Du och Jag, Vi
För evigt <3

28th

Idag är jag ledig. Jag gick upp halv 10 o åt frukost, gick en sväng med hunden och tog en dusch. Sen blev de att städa och dammsuga köket o hallen. Runt halv ett kom världens bästa pojkvän hit! Mys!! <3
Imorn har jag svenska 8:10, inte jätte taggad om jag ska vara ärlig ;P

Herrå!


27/28th

Varm dag hos Albins mamma :)
Söta Ella och Albin

26th II

Idag har jag inte gjort mycket. Bara mysigt med Albin i värmen :) Man ska inte klaga på vädret när de så fint, men lite varmt blir de ;) Nu har jag precis tagit en dusch o snart blir de grillat. Helt ok. Tio minuter till Eurovision nu, hoppas på vinst för Loreen!

Ta hand om er grabbar! ;) <3

Johnny Depp på tunnelbanan?!


26th

Gårdagen var väldigt trevlig :) De blev grill, kubb, fotboll, i tändvätska ;P
Mysigt o jag hoppas vi gör om de snart :)

Får se om jag skriver ikväll
Puss så länge <3


25th

Stolt tjej har nu sprungit runt strömmen på idrotten. Helt otroligt att jag orkade! ;D Sen gick jag hem drygt 3 km. Nu ska jag ta lite yoghurt innan jag hoppar in i duschen.
Ikväll ska jag och ett stort gäng grilla på himpa, de ska bli kul. Tar nog med mig ett par korv :)

Ha de bra så länge! :)


24th

12 skoldagar kvar om jag har räknat rätt. Känns sjuk skönt att det här första året snart är klart.
Just nu kollar vi på film på engelskan, Blood Diamond. O den här lektionen kommer vi får veta vad vi fick på nationella och kanske vad vi får i slutbetyg på kursen. Spännande :P Har nån uppgift kvar att göra, sen är jag förhoppningsvis klar.

Hej så länge!
Jag älskar dig! <3

image description


23rd

Idag har jag städat och pluggat lite. O så har jag hjälp Albin med svenskan. Just nu håller jag på att flytta över filmer och bilder från skoldatan (som skolan tar över sommaren) till min nya data. Nu börjar den här datan oxå kännas som hemma :)
Nu ska jag gå och ta en dusch o sen blir de kyckling!!

Hare bra! <3


22nd

Matte nationella= jag kan lika gärna dö!
Har precis varit duktig o va och handlade åt familjen med Albin o Harley. Blev en sväng till Mc Chicken restaurangen oxå :)

Hare bra <3


21st II

Ligger just nu i sängen och väntar på att maten ska bli klar. Jag är sjukt hunrig!
På förmiddan drog jag Simone och Albin till vrinnevi och käka glass. Promenaden tog ungefär en o en halv timme. Sen vid halv tre åkte vi med Oskar, Isabell och Jonte ut till Klarsjön och jag tog årets första dopp. Skapligt kallt asså!! Efter badet blev det lite fotboll i västra husby. Inte min starka sida kanske men det var kul :)
Nu hoppas jag på maten blir klar snart, och att Albin kommer tillbaka ;) <3

Fan va Gott!


21st

Idag lyser solen o de är riktig försommar! :) Väldigt härligt! Jag ska snart ta med Marley o min pojkvän ut o möta upp Simone, för vi ska gå en promenad i skogen. O kanske köpa en lite glass oxå. Ska bli skönt :) Men jag måste bara sparka upp sömntutan ;)

Ha de bra :) <3


PS

Jag glömde ju säga att vi var på IKEA igår o köpte en säng till mig :) O innan de köpte jag en.....Dator!! Jag är as glad o väldigt nöjd! :)
Jippi!!


19th

Just nu firar vi Erikas examen i Göteborg, grattis! :) Vi bor på ett hotell som ligger mitt i Nordstan, väldigt praktiskt om man vill kolla på kläder eller om man blir godissugen som jag oftast blir ;p Jag har såklart varit på min favorit affär Shock, där jag köpte ett par röda byxor, ett BackYard Babies linne och ett nitarmband :) Så nu är jag nöjd tills nästa gång. Kan bli en snabbis på HM o Gina imorn om jag hinner innan vi åker hem. Nu ska jag försöka va social o dricka alkoholfri cider ;)
Saknar dig <3


robbie williams - bodies



Psst! En hemlig favorit! <3

black veil brides - unbroken


17th

Seg dag idag. Jag är ganska trött, dock jag vet inte varför. Vi gick upp halv 12 men sen somnade vi om vid halv 2 :P Det är rätt skönt att sova. :) Men nu har jag varit duktig och städat två akvarium iaf.
Igår var Albin o jag hos Oskar och Isabell. Det blev spelkväll med yatzy, CS och Guitar Hero, riktigt mysigt ;) Vet inte vad som händer ikväll, vi får se.

Puss o Kram! <3


15th

Tisdag morgon, på väg till skolan. Idag är jag rätt trött men jag e på bra humör :) Långdag i skolan, med svenska på förmiddan o service på eftermiddan. Jag hoppas vi får reda på nationella, jag vill verkligen veta hur de gick! :)
Ha en bra dag!


13th

Helgen har varit bra :) Igår kom Oskar och Isabell hit o vi spelade kubb. Oskar o Albin mot mig o Isabell. De gick helt ok, vi vann de två sista gångerna iaf :) Sen åkte vi o handlade snacks o sen blev de filmmys i källaren. Riktigt mysigt tycker jag :)
Idag gick vi ut med Marley i de fina vädret o vi solande på fältet. Sen kollade vi på "Farsan". Den filmen är ganska rolig faktiskt :)
Imorn ska jag plugga hemma, så det blir nog en liten sovmorgon :)


i skolan



Räknade precis ut att jag har 20 skoldagar kvar!! Iiihh!! Sjukt skönt!! En del i min klass blir lite halvstressade av de för att de inte är klara med arbeten. Men jag känner mig rätt lugn för att ligger i fas med de mesta och de känns bra :) Jag hoppas att vi får reda på vad vi har fått på nationella proven snart. Vill verkligen att det gick bra. NU har jag bara de jobbigaste provet kvar. Fyra timmar matte nationella om 10 dagar typ :/.
Jag börjar jobba veckan efter skolan slutar. Det känns lite konstigt att inte få ledigt direkt, men det ska bli kul iaf :) Jag kommer att bli ledig runt den 14 juli istället :P

Ikväll blir det nog mys med Albin, får se vad vi hittar på :) <3

Ha en bra dag!! <3


11th

2 månader idag! Jag älskar dig Albin! <3


marilyn manson - no reflection (full song)


manson ft depp - you're so vain


7th

Pluggdag! :p Jobbar på, men snart måste jag ta en paus asså. Man får ju huvudvärk. Jag fick reda på att jag har sovmorgon imorn oxå, skapligt skönt :)
Hare bra!


5th

Jag älskar dig mer än nåt annat! Du är världens bästa och jag hoppas att vi kommer vara tillsammans för evigt! <3 Förlåt för att jag är jobbig ibland!
Jag är för evigt din, min älskade Albin


4th

In school :P
Men de är ju fredag!! :)


RSS 2.0