21st

9 hours left...
 
I Love You <3

20th

Idag är de sista dagen på sommarlovet för min del. Känns sådär asså :p Visst tycker jag att de är rätt kul när nått nytt händer, men jag ser inte fram emot tidiga mornar och folk med taskig attityd. Det skulle jag helst vara utan om jag kunde ;P Men jag tänker fokusera på det som är bra den här terminen, det är mitt mål iaf. Nu ska jag fixa håret o äta lunch. 
Ha de bra! O klassen vi ses imorn! :)

18th

Idag är de sista dagen på Augustifesten, lite synd men så är det. Jag har haft trevligt dom här dagarna med fyrverkerier, marknad, musik, tivoli, trevligt folk och bra väder. Jag har inte kunna köpt så mycket för att jag är ganska fattig för tillfället. Annars har de väl inte hänt så mycket. Idag har jag dock haft ont i magen, as jobbigt! :/ Hoppas det går över snart så att jag kan åka ner till och titta på fyrverkerierna. 
På fredag får jag andra delen av min sommarjobbs-lön, tur är väl de :) För vi får ju inget studiebidrag i augusti. 
 
Ni får ha de bra! 
love the jacket & love the girl

13th

Idag har jag varit varit duktig o städat poolen, som vi inte kommer använda mer i år. Såklart fick jag hjälp av Albin :)) Sen lagade jag lite mat åt oss, man förtjänar de när man har jobbat ju ;P
Ikväll tror jag att vi ska en sväng till Isabell och Oskar, de blir mysigt :)
 
Hoppas ni har en bra kväll!
Less than 8 months now..

11th <3

Fem månader!
Älskar dig! <3

MANSON & ZOMBIE

Nu har jag äntligen bestämt att jag ska gå på Marilyn Manson och Rob Zombie i december :) Köpte två biljetter men jag vet inte ännu vem jag ska gå med. Så jag skulle uppskatta om nån som är intresserad hörde av sig :P Annars säljer jag biljetten, men det är ju ett tag kvar. Kommer bli Awesome iaf!! :))

10th

Hejsan!!
Gårdagen var väldigt bra måste jag säga :) Jag och Albin bestämde att vi skulle ändra hans frisyr lite. Så nu har min älskling en kort mohawk. Gulligt tycker jag ;P Sen gick vi ner på fältet o Marley fick springa ordentligt för första gången sen han blev bra i benet. Väldigt skönt tyckte han att det var :) På kvällen åkte vi ner till stan och käka på Gu va Gott. Otroligt va gott de kan vara med mat ibland, hade inte ätit nått sen frukosten typ. Lite senare bestämde vi oss för att bada i Klarsjön för att det var soligt ute. Vi tog med Harley och Marley, och Malle badade massor! :) Jag passade på att inviga min nya bikini ;)
Idag har jag hittills inte gjort ett smack. Var ute med hunden förut och precis då skulle börja spöregna, typiskt. Vet inte alls vad jag ska hitta på idag. Kanske tar och fördriver tiden med lite Sims :P
 
Ha de bra!
<3

lite bilder från sommaren


august 7th 2012

Hej och förlåt!
En månad sen jag bloggade ungefär, vilket till största del har berott på ork :P Men nu ska jag iaf försöka skriva lite oftare. 
Hur har min sommar varit då? Jo den har varit ganska bra om man bortser från vädret. Började sommaren med att jobba i fyra veckor. De var faktiskt inte så farligt att sommarjobba som jag trodde. För att efter jobbet kunde man ändå hitta på roliga saker. Så dom första veckorna blev det några dopp i bla. Klarsjön :) Andra delen på juli har varit lugn, med bland annat ett par dagar i Stockholm med Albin, Elin och Annika :) Det var mysigt, först Gröna Lund och sen Gamla Stan. O såklart en Scandic Hotel frukost ;P Jag och Albin har badat mycket hela sommaren egentligen, fast att vädret inte har varit så bra. Den 25.e fick jag min första lön någonsin! Riktigt nice asså! :D Har spenderat nästan allt men jag la undan 1500 iaf. Den 25:e den har månaden får jag andra halvan av pengarna! :) Då ska jag troligtvis köpa ett klippkort på friskis bara för att testa :) Man har ju lagt på sig lite på semestern ;) 
Ja, det var allt jag kunde komma på nu, hoppas ni har haft de bra!
 
Rock on!

RSS 2.0