30th valborg

Hittade en hundring idag! :) Dubbeltur att hitta 600 spänn på en vecka :P
Nu är jag hos Albin o väntar på att vi ska åka hem till mig och hämta en tröja. Sen sak vi träffa Albin kompisar. Men det blir nog lugnt.
Puss o Hej! <3

28th

Idag har jag varit på marknad i mogata med Albin och jag har träffat delar av hans släkt. Riktigt trevligt :) Nu ligger jag i sängen o äter onyttigt. Karln ska snart ut så de blir nog filmmys själv på mitt rum.

Hare bra :)


27th

Nu sitter jag i soffan i skolan o väntar på att våran lektion ska börja. Den ska handla om sömn, hmm. Något som har blivit mindre den senaste tiden. Men jag känner att man lever bara en gång o så länge jag orkar med skolan så väntar jag med att sova :P Sova gör man i graven, o på helgen ;P O efter lektionen får vi glass! Hoppas den är god.
Jag har kommit på en sak. Jag äter dåligt, inte dåligt, men jag äter mycke godis o så. Så därför tänkte jag att från o med den 1:e ska jag sluta äta fikabröd, godis, glass och chips. Aaahhhh!! Hur fan ska de gå :p De går nog bra. Hoppas att min älskling oxå hänger på min hälso-grej ;) <3
Hejdå! :)


25th

Jaha, då har man haft veckans segaste lektion, logi. Inte kul asså. Men vi slutar 11:10 på onsdagar så de är bra :) Då gick jag o Simone till Albrekts o käka kebab o pizza! :) Väldigt gott! Sen gick jag hem till Albin, o nu ligger jag i hans säng o halvsover :) Får se om man hittar på nåt mer idag.

Hejdå!


heat - living on the run


24th

Nu är svenska nationella läsförståelse avklarat. Kändes sådär men jag svarade på allt. De var ganska svårt. Mycket fick man läsa mellan raderna. Tagga nytt prov på torsdag :p Nu sitter jag i soffan i skolan o jag ska dra hem närsomhelst :)
Herrå!


23rd

Igår hittade jag o Albin en 500-ring!! Helt sjukt vilken tur man kan ha! Så de blev bio på kvällen. Vi såg 21 jump street, väldigt rolig film asså, en av de bättre jag har sätt på länge :)
Idag är jag ledig! :) Jag följde Albin till skolan med Marley förut, riktigt skönt med en promenad i de här vädret :) Nu blir nog lite städ för huset ser förjävligt ut! :p sen får jag se vad jag hittat på.

Puss o Hej <3


tokio hotel - monsoon live


21st

Idag är de två månader sen min fest, vilket betyder att det är två månader sen jag träffade världens bästa Albin! <33 Känns som vi kännt varann mycket längre :) Annars då? jo jag har en härlig träningsvärk från gympan igår. Det var riktigt jobbigt asså, o imorn kommer jag inte kunna röra mig :P

Ett par härliga bilder från igår. En skapligt blodig Mackan :P


En svullen Harley :P Ni får gissa vad dom har gjort!

20th

Sitter o väntar på att idrotten ska börja. Är inte så taggad men de får gå ändå :p Skriver nog nåt senare


19th

Sitter i skolan o just nu har jag rast. Det är ju torsdag eftermiddag och de betyder tre timmar matte, jippi! Inte jättekul men de rullar på. Efter skolan ska jag på en intervju för ett jobb. Jag berättar mer om de senare om de går bra :) Ni får hare bra!

Älskar dig <3

18th

Shit va fort den här våren har gott! Känns nästan som om de var jul igår :p Nae inte riktigt så, men nästan. Idag har jag haft logi, o jag slutade 11:10! Skönt :) Har inte gjort mycket sen jag kom hem, så nu känner jag mig lite rastlös. Jag har upptäckt nått iaf, jag gillar chili-dipp xD Japp, väldigt gott! Nu ska jag fortsätta med att vara rastlös!

Kram kram <3


17th

Nu var de avklarat! Talet till svenska nationella. Det gick hyfsat bra, jag var så sjukt nervös o sen blev jag lite tagen av vad jag faktiskt hade skrivit. Två tjejor grät tydligen efter jag hade haft redovisningen. Hoppas att de är en bra grej. Nu blir de att ta de lugnt fram till lunchen :)

16th

PLUGG!!!
Svenska nationella imorn och ivärtes panik. Mest nerver tror jag :P Hoppas på de bästa.
Träffade Malin idag på stan, vi tog en fika och snackade ikapp de vi har missat. Mycket trevligt :)

Aa herrå!


marilyn manson - putting holes in happiness


Lol

Sitter i en bil nånstans i Östergötland. Vi skulle bara åka o titta på kossorna! :P Hjälp!!


the pretty reckless - make me wanna die


15th



Respect.
Nytt Album I Maj <3


14th

Gårdagen var lugn. Abbe o jag gick till Harley på kvällen o var där ett tag. Sen fick grabbarna för sig att dom skulle ut så då fick jag ( 17-åringen ) dra hem :p Men efter nån dryg timme kom han hit o vi tittade på film :)
Idag njuter jag av solen o tar de lugnt. Nu ska jag ta en lång dusch o sen gå ner till affären o köpa pan-pizza :)


13th

FREDAG DEN TRETTONDE....ta i trä asså!! Hoppas inget går åt helvete.

Min dag idag har varit, kort, gick upp halv 2 :/ får lite panik att hela dagen redan gått då typ! Men de är de värt när man ligger o myser med världens bästa grabb! <33 O sen har jag pluggat och gått en kort sväng i regnet med hunden. Känner mig pigg o trött på samma gång nu. Äsch nu svamlar jag bara :P

Igår köpte jag 7 jättefina fiskar till mitt akvarium som jag har startat upp igen :) De blev riktigt fint tycker jag! :)
Kvällen blir nog lugn. Troligtvis film och chips med Albin, men om nån har en dunderfest på gång kan ni väll ringa! ;)


Hare bäst! <3

backyard babies - abandon



mys-sleaze

10th, är de nån som vill köpa min säng?

Pojkvännen på väg hem nu då :D <3


Är de nån som vill köpa min sängstomme?? ca. 500kr med ribbotten :) kommentera eller maila vetja! [email protected]



twilight cast on ellen


christina perri - a thousand years


marilyn manson - no reflection


9th

Är lite ensam nu när min älskling har åkt på kryssning. Men för att tiden ska gå fort försöker jag göra lite nytta. Bl.a. lägg ut min säng och kaninbur på Blocket, städa mitt rum, städa akvariet och plugga. Duktigt!! Idag har jag varit på stan och shoppat loss med Simone och Emma. Mina inköp: ett par svarta jeans från Gina, två linnen från Carlings, ett par röda Converse från Nilson och en ögonpenna från Kicks :)







Puss o Kram! <3


8th

Lite bilder från helgen! :)

 


6th

Efter en jobbig och omtumlande dag på vårdcentralen igår, gick jag på bio med pojkvännen o såg American Pie Reunion <3 Riktigt rolig film, o de var kul att alla som var med i de första filmerna var me! :) 3++ är mitt betyg ;) Därefter drog vi hem o träffade Erika o Mathias :) Idag har jag inte gjort ett smack! Bara ätit påskmat o loppat mig! ;D Får se om de händer nåt kul ikväll :)


5th

Sjuk!! Tråkigt att man får urinvägsinfektion lagom till lovet :/ Ska tillbaka till vårdcentralen snart igen. Hoppas att de inte är nåt mer allvarligt :o Vi får se hur de går. Tänker iaf gå på bio med Albin ikväll! <3 O ikväll kommer Erika o Mathias hit! :)

Hare bra, jag jobbar på de :p


ozzy osbourne - let me hear you scream


4th

TRÖTT!.... men lycklig <3


2nd

Helgen har varit toppen!! Min underbara kille o jag har båda fyllt år! Vilken såklart betydde fest!! Jag hade verkligen asroligt! Fick en del bra presenter o som tur var lite pengar :) Idag var jag dock hemma, haft magknip o typ kramper i magen :/ Tur att man har sjukt rolig pojkvän som kan muntra upp mig! <3

Hare bäst o gonatt! <3


RSS 2.0