30th

Hejsan!
Idag har jag legat ute och solat. Vilket såklart betyder att jag har brännt mig :P Sen tog vi ett dopp i poolen och tvingade i stackars Marley oxå :) Fast jag tror att han tyckte de var lite skönt i värmen. Ikväll blir de lugnt, tror att vi ska til Simone :)
Puss och Kram!!

my tribute

To Hayley Williams

29th

Hej!
Förlåt att jag inte har bloggat, jag har inte orkat direkt. Jag har varit upptagen med jobbet och den mesta av min ork har gått dit. Midsommar var mysigt, bara jag och Albin här hemma :) I söndags var vi på badhuset vilket var jätteskönt :) Med bubbel, ruschkana och bastu :)
Den här veckan har varit bra så här långt. Jag har jobbat, umgåtts mycket med Albin och min familj, jag har spelat biljard och tagit en kortare shoppingrunda. Blev dock bara ett par cykelbyxor. När jag har jobbat klart och fått min lön ska jag gå på en ordentlig shoppingrunda ;D
Idag var sprang jag o Albin när jag hade slutat på jobbet. Väldigt duktigt tycker jag :) Hoppas att löpning är nått som vi kommer göra varje vecka. För då om vi har tur kommer vi bli supersmala och snygga! ;P Nu innan middagen passade jag på att dammsuga och byta lakarn i sängen. Gubben min ska gå ut ikväll, så det blir nog lugnt här hemma. Kanske ser en film eller nån serie. 
 
Ha de superbra så hörs vi! :)
Bild på oss som Isabell har tagit. Snodde den från din blogg ;)

21st

Idag har jag jobbat fram till halv tre. Sen fick jag skjuts hem av älsklingen, o vi drog hem och badade i poolen :) Nu på kvällen åkte vi till Smultronstället med Isabell och Oskar. Riktigt mysigt! :)

Ha de bra! <3


20th

Hej!
Kom nyss på att jag har en blogg xD Jag har ju börjat jobba nu så mitt största fokus har varit på de. De första tre dagarna har gått bra. Har varit kul att träffa alla där. O nu är de bara 22 dagar kvar att jobba :P Kvällen idag blir bog lugn. Jag hoppas på att Albin kommer hit o sover iaf :)
Nu ska jag sova lite så att jag orkar imorron :)
Vi hörs!


17th

Just nu ligger jag i sängen o väntar på att älsklingen ska vakna. Han sover alltid stenhårt. Natten var lite jobbig för åskan men de känns alltid bättre att han är här och tröstar mig <3
Idag är de tredje dagen på sommarlovet för mig. O från och med imorn tar mitt sommarlov en fyra veckors paus. Då börjar jag sommarjobba. Spännande :P
Nu ska jag njuta av min sista lediga dag då!
Hejdå! :)


15th Albins Student

Jag i klänning
Sara på utspringet
Sötnosen med skylten och massa grejor runt halsen :) <3
Fina syskonen Johansson :)
Albin på flaket :)
<3
Ella :)

14th

Idag var de skolavslutning på förmiddan, men de känns inte som de :p Och jag sprang på Pierre på stan, de var kul för det var ett tag sen vi sågs. Sen drog jag hem o bytte från klänning till vanliga kläder och tog med hunden o Sara till farmor. Där åt vi mat o jordgubbar :) Sen gick vi hem o Sara färgade mitt hår. Blev inte helt nöjd men jag får leva med de. Efter de cyklade jag till apoteket o hämtade ut nya piller.
Runt kl 6 kom Albin hit o sen träffade vi Lina och Elin och vi käkade på pizzerian, väldigt gott! :) Sen var vi en kortis hos Harley. O så träffade vi Isabell och Oskar på Konsum :) <3
Ja de var i stort sett allt då :P
Imorn blir de student för min finaste. Ska försöka ta mycket kort o lägga upp :)
Gonatt!!


13th

Eftersom det är skol avslutning imorron tänkte jag summera det här läsåret med lite bilder. Känns otroligt skönt att första året är avklarat. Har haft rätt kul faktiskt, med en hel del sköna mäniskor :D
På uppdrag :)
Klassfoto 2011. Helt ok :)
The Neverdies spelar på skolan, ingen är där o lyssnar. Pinsamt :P
Göteborg November
Coola brudar ;)
Vad ska man säga...hon gillar sugrör ;P
Spårvagn på Lovisas "Kalas"
Bästa ögonblicket den kvällen... tror jag. Kan ha varit nåt som var aningen bättre <3
7 pers i en liten Golf. Så kan de bli när de spökar hos Frida :)
Hungrig Simone :)
Henka, Jonte och delar av Emil :)
Harley, som vanilgt glad :P
Harley och Macke körde Kronan. Gissa vem som vann :)
Snygga!! ;)
Snyggaste vantarna, men vi var ju på landet :)
Albin leker på IKEA <3
Emelie är törstig i Johan keps :)
Finaste Oskar och Isabell :) <3
Mys på Himpa. Hatar mygg!
Universums Finaste Människa och Jag <3 Älskar dig <3

lilla bloggen - nationella makes you mad

Bästa William

12th

Idag hade JB brännboll på Himpa, men vi tråkmånsar hade inget lag som ställde upp. Det blev rätt tråkigt så efter en timme o tjugo minuter drog några av oss hem. Jag cyklade hem hämtade pengar o åkte ner till stan. Jag köpte lite saker o käka en hamburgare :p Sen åkte jag och hämtade Marley. Här hemma hängde jag tvätten o plockade ur diskmaskin, helt sjukt vad duktig jag är ;) Nu tänkte jag sova en stund, får se om jag ska göra nåt ikväll.

Herrå!


10th

FUCK LIFE!! BIG TIME.

9th ca 00:50

Idag har jag varit med min älskling nästan hela dagen! Det har varit jätte mysigt, vi tog sovmorron, åt frukost, drog hem till honom, kollade på tv, blev hungriga, cyklade till pizzerian, köpte kebab, cyklade i regnet, satt i en busskur dygnsura, tog ett varmt bad, somnade i hans säng, handlade godis och läsk. Och sen åkte jag hem o han till förfest. De är ju trotts allt studentvecka!
Nu på kvällen blev det Pirates 3 själv nerbäddad i sängen :) Ska sova nu, gonatt!
Jag älskar dig Albin! <3


8th Killar varnas!!

FAN!!!
Nu är jag trött på det här! Jag har skaffat mini-piller och jag har snart haft dom i 3 månader. Det finns tre anledningar till varför jag tar dom. Nummer ett: slippa mensvärk. Nummer två: slippa mens (mina piller ska göra så att man slipper mens). Nummer tre: (ursäkta mig) kunna ha sex utan att bli gravid.
Just nu har jag mensvärk och mellanblödingar o jag har haft det sen i söndags. De känns nästan värre för den här mensen gör ju ingen nytta! Och för er som är smarta betyder det oxå att jag inte kan.. ja ni vet vad :/
Summan av det här är att JAG ÄR SKITFÖRBANNAD! Det första jag gör på måndag är att ringa ungdomshälsan.
Hejdå.

7th II

Idag har jag varit på stan med Simone och köpt en present som jag sa. Kan berätta vad det blev om 8 dagar typ :P
Blir när som helst hämtad av Oskar, Isabell och Albin och vi ska iväg o grilla. Jag ska inte grilla men det blir nog mysigt ändå :) Blev dock lite godis-sugen, typiskt ;)
Trevlig Kväll!
Min bebis när han var bebis <3

loreen - euphoria live


7th

Fika med klassen och hänga gubben, o sen data-inlämning. Sista inlägget för sommaren på den här datan asså. Efter lunch blir det en sväng på stan o köpa present :)

Ha de bra!


5th

Efter regn kommer solsken...hoppas jag
Igår hände lite saker som jag inte direkt vill prata om, men jag kan säga att de inte var speciellt bra iaf. Men sent igår kväll blev allt bättre och dagen idag har varit betydligt bättre. Albin var här en sväng och vi kollade på klassikern Notting Hill :) Mysigt!
O så idag börjar ju studentveckan vilket betyder att han kommer att gå ut 10 dar i rad typ, medans jag får sitta hemma. Klart att alla studenter ska ha sjukt kul, men det är nu jag inser att jag är två år yngre än alla typ. Det känns inge kul. Men om tio månader får jag oxå vara med Haha! Bara hålla ut tills dess. Hoppas bara att killarna inte har tröttnat på krogen då ;) Men jag räknar med att jag kommer ha kul med tjejerna. Eller va säger ni, Simone, Malin o Isabell Hihi ;)
Hejdå så länge!

signing out

.

halestorm - miss the misery


4th

Har precis varit på infomöte inför sommarjobbet. Känns väldigt bra o jag ser fram emot att börja jobba. två veckor kvar :)
Nu blire hem o äta nåt, känner mig hungrig :P

Herrå!


2nd

När de stormar är jag sjukt glad att jag har dig, Albin Johansson! <3

1st

Första dagen på sommaren idag! Känns ju bra att de regnar tokmycket :/ Fast de gör inget för jag är på bra humör! :)
Igår fick jag reda på att jag blev godkänd på matte nationella! Jag är superglad!! :D Trodde inte de asså. O så får jag A i slutbetyg i engelska! De är typ de bästa som har hänt i skolan nån gång!! Iiihhh!
Ikväll blir de nog att gå på fest, håller vi tummarna för iaf :)

Hare bra nu, jag hare väldigt bra :)


RSS 2.0