Go Hard or Go Home!





30/31st december 2011 (night)

Såg Stig Helmer filmen idag med mamsen. Den var helt okej faktiskt. Lagom rolig sådär sista fredagen det har året. O sen skulle vi ta bussen hem, men det kom ingen buss så vi gick ístället. Kallt som fan var det, men ändå skönt att röra på sig efter allt godis :) Kom såklart hem till en överglad hund! :D

Aa nu är det sista dygnet på hela 2011. 2011 som enligt mig har varit det bästa året hitills. Kanske för att jag slutat i grundskolan, börjat i en jättebra klass, blivit kär, klippt sidcut, varit i Grekland , träffat nya vänner och har haft det allmänt bra. Hoppas såklart på att 2012 ska bli lika bra, helst ännu bättre!! Kanske jag skulle ta o skaffa mig en kille 2012, vem vet. Det kanske blir 2013 istället ;)) Hoppas mest av allt på en till USA resa i höst, men måste skaffa sommarjobb först!! Aa det var allt.

Puuss o Kraam!!


in my heart

Sista avsnittet idag, kommer sakna LA ink sjukt mycket!! <3 Men hon kommer finnas för alltid!
There is only one Kat von D!!!!

Go Hard or Go Home!!


vains of jenna - i don't care


vains of jenna - enemy in me


male fashion

 

 
 
 
 


kiss - domino


pain - dirty woman


pain feat. a olzon - follow me


27th

Sov 10 timmar inatt! Så mycket har jag inte sovit på jätte länge! :) Väldigt skönt asså! På eftermiddagen träffade jag Pierre o Kevin på stan. Sen åkte vi hem o såg på film, The Holiday faktiskt! Den är väldigt bra! :) aa men hare bra alla!

Såg dig idag, du var sjukt fin
men jag vågade inte titta två gånger
Jag kanske borde ha vänt mig om en gång till
Bara en gång till.


26th

Nu har jag shoppat!! De blev:
Ett par grå jeans - Monki
En randig tröja - Carlings
En ring - Glitter
En t-shirt - HM
En kol-kajal - Kicks

Fett nöjd!! :D


25/26th

Dagen har varit ganska lugn. Som alla juldagar brukar vara :) Mamma o jag var o hälsa på hos morfar på dan. Sen gick vi hem, hyrde film, o såg den. "Hur många lingon finns det i världen" såg vi, Sofia o Erika kom hem tittade lite dom me :) En mysig liten film såhär på en mysig dag! :) Sen har jag inte gjort så mycket mer :P
Nu ska jag sova o ladda för mellandagsrea imorn!! ;D Nya jeans står högst på listan av vad jag behöver! :p

Gonatt alla!!


merry x-mas

Jul idag, har inte så mycket att säga direkt. Von Benzo <3 Bye!

Jag saknar dig, vill du bli min?

Jag är för blyg, så hjälp mig.


22nd

Jag började dagen med en sovmorgon, såklart, första dan på lovet!

Sen var mamma o jag på Ingelsta en sväng. Köpte faktiskt ännu en julklapp till någon. O så köpte vi julklappar till lille Marley. Hoppas han blir glad! :p Vet inte vad mer jag ska skriva så :p

Temptation is getting unbearable


21st

Avslutning idag på förmiddan. Det var ingen höjdare direkt. När jag såg elevrådets lilla "uppträdande" förstod jag exakt varför jag slutade där :P Alla som såg de fattar vad jag menar, werd!
En estet-1:a var riktigt bra iallafall!

Malle o jag var sen ute en sväng i snön, vi mötte bl.a. Zigge :)

See U Later...


20th

Avslutning imorn, sen jullov!! Undra vad man ska ha på sig...


19th

I AM SO DAMN HAPPY, OMG!! Can't tell you all why, but shit I'm ecstatic!

That's all I'd to say. Bye!! :D



miley cyrus - who owns my heart



A song that means a lot to me, especially the lyrics.

18th

Är på bra humör idag! Känner mig pigg o glad. Kan bero på en regäl sovmorron, en lång dusch, en sväng på stan, god mat, ett besök hos morfar, en promenad i snön, gran köp, godis, bra musik och ingen mensvärk! xD Bara för att nämna nåt. Imorn har JB fotbolls-turnering i Teknikhallen, så jag ska gå dit och heja på min klass, såklart! :) Hoppas på vinst för vi är ju bästa klassen! Vet inte om det gäller fotboll dock.

Hare Bäst! Fuck The Rest! ;)


sara är inte bortskämd, inte alls...



Asså Fan Jag Dör!! NI måste se det här, sminket bara rinner av skrattgråt xD

martin o sara munshow


brolle hos vakna


17th

Idag har jag o syrran varit på stan och köpt julklappar till pappa o mamma. Jag är nöjd med vad vi köpte, hoppas dom oxå blir de :p Själv har jag inte önskat mig nåt direkt. Det känns bättre att få pengar så jag kan köpa vad jag vill lixom. Jag har en lång lista på vad jag vill  ha, haha, men jag vill köpa dom själv ;P Lite werd, I know :P

Nu blir det lite film :)


von benzo - radio



Mother Fuckin' Awesome!!! Two Words; Jay Smith ;)

16th

Ännu en höjdar fredag! Japp! :D


...


rob and kristen nbc interview



cool and real interview, very cute with them meeting the fans

rob and kristen


rob kisses taylor



var bara tvungen!!

dagens modeikon




TAYLOR MOMSEN

marilyn manson - leave a scar


taylor momsen - make me wanna die


robert pattinson - i'll be your lover too


12th

Förlåt för att jag inte bloggat ordentligt på ett tag. Jag har känt mig rätt nere. Jag är så sjukt trött på att sitta ensam i soffan varje helg. Inte att jag är helt ensam, men att jag inte har någon som jag kan gosa ner mig i. Någon som vill va med mig, någon som älskar mig precis som jag är.

Annars har dagen varit bra. Jag var hos tandläkaren vid halv 9. Vi började 12 o då hade vi servering. Det var helt okej. Jag är glad att jag fick träffa Bella :)) Hemma såg jag en film med Kristen Stewart, den var riktigt bra. Efter de fastnade jag såklart i en massa Robsten klipp på youtube :)

I guess I'll see U


11th


10th

sometimes life sucks...


biersack <3


9th kväll

Grattis Amanda till Idolvinst! :) Robin hade lika gärna kunna vunnit! :) Båda var grymma :D

Dagen har varit helt okej. Var i skolan mellan halv ett o tre, kort dag med bara idrott. Den var väldigt kul, hade nån praktikant :) Vi åt tacos på kvällen o såklart massa godis! :)
Imorn blir de julklapps shopping på stan.

Lots of hugs!!


9th

Idag har jag namnsdag :P Just nu sitter jag i soffan o glor på tv. Vi börjar halv ett, då vi ska ha idrott. Har ont i magen men jag går ändå :)

Bloggar ikväll Bye!


7th

Dagen har varit rätt bra. Vi hade Krister på förmiddagen och jag fick reda på mitt konsumentlagar-prov, jag fick B! Jag är jättenöjd!! :D Sen fick vi gå hem vid 11, jippi!! Åkte hem till farmor o farfar och åt lite mat. Hemma satte jag mig o glodde på alla The Hills avsnitt i säsong 6. Måste bara säga att Justin är sjukt snygg!!
Senare kom pappa hit med American History X, som jag måste se igen för en uppgift på engelskan. Så jag såg den, fast jag hade sett den. Den är väldigt bra, våldsam men bra.

Mindre bra är att jag har haft ont i magen till o från i två månader nu. Och den sista veckan har varit ännu värre. Inte kul! Jag får ringa nån o fråga vad det kan vara för fel. Men vi får se :p

Hoppas alla har de bra, jag ska i alla fall försöka! ;)

väduren - my sign

Den som är född i Vädurens tecken är ivrig och energisk. Väduren styrs av planeten Mars, vilket brukar resultera i handlingskraft och tävlingsinstinkt. Väduren vill gärna vara först, utmana, besegra och starta nya projekt. Äventyr och djärva utmaningar lockar. Tecknet förknippas med viljestyrka och kämpaglöd. Planeten Mars inflytande över Väduren kan yttra sig i form av hett temperament och kort stubin. Tålamodet är kanske inte det allra bästa. Väduren är ivrig och spontan, rak och snabb.

I relationer och samarbete kan den utåtriktade och frimodiga Väduren ibland upplevas som styrande. Många som är präglade av detta eldtecken är ledarnaturer. En vital och tydlig personlighet som passar bra i självständiga eller ledande roller. Som vän är Väduren ärlig, uppriktig och lojal. En pålitlig person som menar vad hon säger! En frisk fläkt i vardagen.

Impulsivitet och rastlöshet hör tecknet till. Väduren behöver omväxling och stimulans för att inte bli uttråkad. Ett energiknippe som med sin entusiasm och kreativitet är duktig på att inspirera andra. En modig handlingsmänniska, fylld med energi och nya planer för framtiden.

Den som är präglad av Vädurens tecken brukar få ett omväxlande och spännande liv. En intensiv vardag fylld med djärva projekt och utmaningar. Att vänta, är inte Vädurens melodi. Tävlingsinstinkten ger sig tillkänna på många områden. Upprepningar, är något som kan göra Väduren uttråkad. Däremot lockar spänning, högt tempo och nya utmaningar.
(Taget från en annan sida)

Jag tycker de stämmer in till viss del, speciellt det där med relationer och vänskap. Ni som känner mig kan ju kommentera om ni tycker det stämmer.

black veil brides - the mortican's daughter


kat von d

Name: Kat Von D (Katherine von Drachenberg)
None from: Miami Ink and LA Ink
Profession: Tattoo artist and owner of High Voltage Tattoo and Kat Von D's: Wonderland Gallery
Birth: Mars 8th 1982 (29 years old)
Home country: Mexico (Dad German, Mom Italian/Spanish)
Siblings: Sister Karoline, Brother Michael
Current hometown: Los Angeles California
Partner: She recently split up with her boyfriend Jesse James
Breakthought: By the appearance in the tv-show Miami Ink as a substitute tattoo artist
Personal influences: Beethoven, The Ramones, Eagles of Death Metal and more
New updates: Kat's show was canceled in August 2011

Why I like her? Because she's awesome!! ;)

dead serious fashion ;)



Really Nice Eyh?!

4th

Har haft en rätt soft helg. Julpyssel bland annat med pappas frus släkt, trevligt. Mycke god mat här hemma oxå när mamma har middag med vänner. Helt klart nåt jag utnyttjar ;) Marley fick träffa bästisen så han e nöjd :)

Blir skola imorn, vi börjar kl 12 så Nice!! :D


r patz


twilight cast fun with ellen



jag vet att det är lite dålig kvalite

within temptation - faster


2nd

YEESSS!!!! Robin gick till Globen!! Helt rätt alltså! :D Bästa rösten eveah ;D O grattis till Amanda, riktigt bra ikväll!! Blir sjukt spännade nästa vecka i finalen :D



Nu ska jag käka massa godis och mysa!

Puusss o kraamm :D

1st

Nu är det december! helt crazy va fort tiden går. Snart 2012 fan! :P Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer ;)

Puss o natti


RSS 2.0