lilla bloggen - mvg barn


28th

I dag skippar jag Big Brother, känner att jag inte orkar riktigt. Aa, vad har jag gjort idag? Jo jag har haft långdag i skolan, kom fan inte hem förns halv 5 :O Aja, imorn är de iallafall en kortdag i skolan, tur tur! :D Just de, jag har ju varit på friskis och tränat med Simone. Hon drog med mig dit, jag var lite tveksam först, men de var faktiskt kul :) Får se om de blir nån mer gång. Jag är ju lite lat så de dröjer nog ett tag! ;)

<3

Aja, gonatt nu!!


27th

Jag är trött!
Nu ska lägga mig framför bb o sen sova!!

<3

Hare bra!!


26th

Idag har jag inte gjort ett piss! O imorn är de skola, tråkigt!! Med de är tur att man har bästa klassen iaf!! Ska bli kul o träffa alla igen! O juste, f reda på matteprovet :/ Aja, nu köttar vi ända in i kaklet!!

Kram, kram!!


Andy!!


Hjälp!!!

http://www.johnbauer.nu/norrkoping/om-skolan/elevintervjuer 

Gå inte in på den här länken, finns något hemskt på den hemsidan. Jag varnar er!! ;)

Nae men annars är allt bra med mig. Haft ett riktigt bra lov, det är inte slut än, men det har varit bra såhär långt iaf. :) Träffade Malin på stan idag, det var kul för det var ett tag sen.
Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, men jag får hitta på nåt :)

Hare bra!


Grymma!!

Vains of Jenna <3
Dock har dom nyligen splittrats :/ <3


23rd

Hejsan!

Förlåt att jag inte har bloggat på ett par dagar. Jag har haft annat för mig. Bl.a. haft tjejerna här. Det var riktigt kul men det blev inte mycket sömn ;P Kanske 2,5 timmar. Jag hade svårt att sova i natt oxå, så får sova lite nu på eftermiddan innan mamma och Sara kommer hem :) Så gonatt då!!

Puss o Kram!!


loreen - my heart is refusing me


coldplay - paradise


20th

Jaha, nu var man forever alone då! :P Familjen har dragit till fjällen, så nu är de bara jag och rottweilern kvar i huset. Men de går bra de med :) Igår var jag och fika på stan med Pierre, och sen drog vi hem och kollade på film och åt tacos :) Idag har jag varit duktig och städat hela huset. Aa och sen har jag inte gjort så mycket mer. Imorn ska jag till körskolan och göra synundersökning. Sen på kvällen kommer ett par tjejkompisar hit och vi ska äta pizza och glo på nån film tror jag ;P Ja, så ser de ut just nu. 

Nu ska jag äta lite jordgubbskräm och vänta på att Big Brother ska börja! 

Fuck off och Klart slut
 


mattias andreasson - förlåt mig


black veil brides - rebel love song


18th

Tjenare!!
Igår hade jag kortdag i skolan, väldigt skönt såklart! :))
Sen runt kl 17 började jag må illa och efter nån timme så spydde jag, hmm, du var inte kul! Men direkt efter de mådde jag bra igen. Så jag tror att de var nån mat som min mage inte gillade! :p Aja, så kan de va! :P

Idag drog jag till Ingelsta o handlade mat till nästa vecka. O så blev de lite shopping, ett linne o fyra par trosor! :))
Nu blir det mys i soffan med godis o snart börjar Mello! :D

Hare bra! :)


17th

2011 var ett bra år!! Tack till alla som bidrog!
Jag hoppas att 2012 blir minst lika bra!! :D


16th

Idag har gjort klart en engelska rapport och haft matteprov, det fick helt okej faktiskt :) Sen nu på kvällen har jag skrivet en ansökan och en riktigt bra krönika om man för skryta lite ;))
Nu tittar jag på biggest loser i gästrummet, mysigt! :)
Börjar 12:30 imorn för att jag är klar med allt på svenskan, skönt! :)

Kram! <3


15th

Har pluggat som en galning hela eftermiddan! Matte och Svenska alltså :p Jag har oxå gott igenom lite jobbmöjligheter, nu när ett jag sökte inte ville ha mig.
Mamma fixade körkortsboken åt mig, så jag ligger o tittar lite i den :)
Just de Malle är nöjd för han har precis fått leka med Zigge! :))

Hare Bäst!


i skolan 15th

Tog lite sovmorron imorse. Skulle till tandläkaren senare så jag fick sov 50 minuter extra. Lyx asså!! Nu pluggar jag lite engelska. Hemma ska jag plugga till matteprovet imorn. 

Herrå!

 


14th

Idag är de Alla Hjärtans Dag... ingen kommentar. Jag är förbannad på en av mina lärare oxå.
Jag var på första kör kursen förut. De var intressant och jag blev sugen på att börja köra :)

Grattis Marley på 2 års dagen!! <3


13th

Plugg o Glass!


Grattis Bella

Idag fyller min bästa vän 18 år!! Grattis Bella!! Hoppas du får en toppendag!! :) <3


10th Everybody Loves You When Your Dead

Sitter o kollar på Gay-galan, riktigt underhållande faktiskt! :) Är mätt o nöjd efter en god middag oxå, så allt är bra :) På gympan höll jag på att dö, de var sjukt jobbigt!! Så jag ser fram emot två-tre dagar med träningsvärk :P Har sök lite fler jobb idag plus att jag har blivit telefon-intervjuad av ett företag. Vill inte säga vilket ännu! Har även haft en bra dag för att Bella är tillbaka! Fin tjeja! :))
Nä nu ska jag lata mig lite till innan jag ska sova :)

Ha en bra dag!


adam lambert - for your entertainment


9th

Håller på att söka en massa sommarjobb just nu. Är as sugen på att få ett jobb!!! Så om någon ser mitt inlägg och behöver en glad sommarjobbare så hör av er! :)  Fick en glad överraskning förut!! Kul asså!! Kan säga senare :P Vill ha ett jobb!! Har inget mer att skriva.


Kontakt: [email protected]

Hare Bäst!!


Snygg Jacka asså!!


hi



Snygg logga! Synd att den inte är min, hmm :P

lilla bloggen



Fan va rolig asså!!

7th

Dagens Shopping! ;)


6th II

Helgen har varit nice. I fredags hade jag lite kul med brudarna, hihi, McDonalds stockholmsrondellen! I lördags städande jag mitt rum o vi hade besök av My o Ludwig, vilket Malle tyckte va väldigt kul! :P Vi åt massa, tittade på mello o glodde på film. Dead by April o Loreen va ruskigt bra o dom gick vidare!! Idag hade jag en awkward fotoshoot till skolans hemsida, får se om dom vågar ta min bild eller inte :P
Nae nu ska jag lägga mig i soffan o äta choklad! Puss! ;D


6th



The Beautiful and Inspiring Adam Lambert
For Your Entertainment


Hey Lover

No make-up


Biersack


Bros Before Hoes

Me Igår!

O Sophie


Go Kväll Haha!

As söt bild tycker jag!! :D

Snygg jacka oxå!! ;))


1st - he's got the eyes to die for

Då vare februari då. Känns konstigt att det redan gått en månad av det här året. Just nu snöar det rätt galet ute! Dröjer nog ett tag till snön förvinner. Längtar till vår, då slipper man gå runt i halsduk o tjockjacka :P

Har precis sett veckans avsnitt av Hårdrocken Historia, det handlade om Glamrock vilket jag tycker va på tiden! Dock tycker jag att programledaren var lite väl hård mot alla glamrockare. Bara för att han ser ut som en lodis! ;) Äsch, no hard feelings!

Hare Great!!


deathstars - metal


deathstars - death dies hard


lena ft dead by april - dancin' in the neon light


RSS 2.0