30th

Lazy Sunday med djurakuten och hemmagjord hamburgare :) Får se om de hände nått kul idag :p

Herrå!


28th

Idag har skolan haft gårdsfest så då fick man vara där o representerade hotellarna. De gick väll bra, men som vanligt när JB planerar blev det inte så mycket folk.
Just nu sitter jag i soffan under täcket å tycker lite synd om mig själv. Jag är lite ledsen för att större delen av de jag känner är ute ikväll o jag sitter här o är 17år. Surt asså! Jag vill oxå kunna gå ut, framför allt för att kunna vara med dom. Hoppas på att de kommer hit nån o sover inatt iaf :) <3
Ni får ha de bra!


28thish

Ligger i sängen bredvid hunden o ska släcka när som helst. Jag har spenderat kvällen med Albin o hans systrar! Riktigt mysigt att svulla i sig snacks o vindruvor framför Eva o Adam :) Å Albin som fick en ny telefon av Lina o hans mamma, vilken tur asså :)) Imorn går jag i skolan 8:15-11:15 o 16-18 för att vi har gårdsfest på kvällen, så alla som är där runtomkring kan väll titta förbi :) Jag kommer vara en av dom som tvingas ha en vit skjorta, fast jag tänker inte frysa så de får bli en tröja elr jacka över den ;)
Gonatt då!
Älskar dig amazing Albin! <3


27th

Nu sitter jag i skolan och har precis skickat in uppgiften vi håller på med. Skönt att redan vara klar! Medan jag inte har nått att göra kollar jag lite på de galna hollywoodfruarna. Snart ska vi se nån kortare film tror jag. Som vanligt längtar jag till 11:15 när jag får dra hem och mysa ner mig brevid Albin! :)
I går kväll när han kom hem hade han med sig en liten present från Lina till mig. Väldigt gulligt av henne att köpa nått till mig, jag tror den var från Hawaii.
Å vad jag vill utomlands nu!! Aja, man får drömma ett dag till :P
 
Hejdå!

26th

As a very smart man said,

I'm not a slave to a god that dosen't exist
I'm not a slave to a world that dosen't give a shit!

Så enkelt är de, för mig i alla fall!


25th

Jaha, då sitter man här i skolan igen. Har en mindre rolig lektion men som alltid försöker jag vara uppmärksam. Jag lyssnar, skriver och samtidtigt lyssnar på musik. Just nu skriver jag om det väldigt smarta uppfinningen klockan, superkul :P Längtar till lunchen, eller jag längtar nog mest till att få komma hem. Jag vill bara hem och sova, krypa ner under täcket och försvinna för en stund. För jag känner mig så utmattad, även fast jag inte har gjort något speciellt.
Hoppas att ni som läser har det bra iaf!
Herrå!
 

MM


24th

Jag hatar livet.

tur att de finns små ljus som påminner mig o lyser upp i det mörka <3


17th

Hejsan!
Just nu sitter jag i Pronova och väntar på Albin. Vi har haft kortdag med svenska idag, vilket är väldigt skönt :) Är hungrig så de blir väl hem o laga mat snart.
Skitväder är det iaf!
Har inte mycket mer att säga direkt.

Älskar dig! <3


14th

Arg, förbannad, pissed, rasande.
Besviken
Upprörd
Förråd
Baktalad
Missförstådd
Men mest av allt är jag ledsen...
Jag tänker inte visa det, dom får göra hur dom vill. Ensam är stark,..eller vänta lite, jag är inte ensam.
Jag har ju dig <3
 

13th

Tja!
Idag har jag haft en långdag i skolan med bl.a. don't drink n drive. Det var typ som en upplevelsedag med olika stationer. En station var att man skulle sitta i en bil, vända upp o ner och ta sig ut genom framrutan. De var kul och adrenalinet pumpade en bra stund efter oxå. 
Nu på eftermiddan såg jag en film, Goal, som jag tycker är väldigt bra. Sen gick jag hem till min sjukling och vi såg yttligare en fotbollsfilm, Offside. De var mysigt tycker jag <3
Nu har jag kommit hem och jag tror jag ska en film elr så släcker jag bara, vi får se. Shit vad mycket film det blev i det här inlägget, men gillar man film så gör man ;P
 
Sov gott!! <3

12th

Igår var de Albin o min 6 månaders dag som alla redan vet :) <3 Å fantastisk som han är hade ha köpt presenter till mig, bl.a. ett superfint halsband och en röd ros <3 Tack så mycket älskling! <3

Idag har vi hantverkare hemma vilket jag tycker är de värsta som finns. Att inte kunna gå runt i sitt eget hus som man vill o att dom springer in o ut genom dörren är så sjukt irriterade och man kan inte slappna av alls. Tur att Marley är van vid hantverkare iaf.
Nu ska jag laga lite mat o sen ska jag ringa till ett hotell om ev. studiebesök :)
Ha de bäst!! <3


6th

Är hos Alle med Albin, Harley o Tish.
Ledig imorn!!
Ha de bra ;)


5th

Idag har jag varit illamående och hängig så jag bestämde mig för att stann hemma ifrån skolan. Jag tröstade mig med serier, godis och en väldigt gullig pojkvän. Vi har börjat kolla på en lite äldre serie som heter Kyle XY. Den är riktigt rolig faktiskt :) Imorn tänker jag gå till skolan iaf, vi har ju bara halvdag och sen är vi lediga till på måndag. Det är studiedag på fredag ju!! Nu ligger jag i sängen brevid hunden och ska nog försöka sova lite tills Albin kommer senare i natt. Ni får hade bra så hörs vi snart då ;)
 
Herrå!
 

3rd

Tjenare!!
Idag har jag varit i skolan och haft svenska. Vi slutade 11:15 så nu har jag hela eftermiddagen ledig. Vad har hänt sen sist då? :P Jo skolan har dragit igång ordentligt, jag har kollat på enormt mycket film bla. LOL som jag tyckte var väldigt mysig och jag har ätit massa gosaker ;) Igår skaffade jag Spotify premium som jag ska testa i ett par månader och sen får vi se om jag fortsätter med de. Känns bra att kunna lyssna på musik i mobil när man går eller cyklar till o från skolan. Just nu sitter jag här vid datan och kollar på Svenska Hollywood fruar, tycker att det är väldigt underhållande. 
 
Ha de bra!!

RSS 2.0