miley cyrus - When I Look At You



you know who you are <3

30th.

Färgar håret!! :D


30th

Grattis på födelsedagen finaste!! <3


29th

HT11a......





28th

Är hos Simone med Frida o har lite onsdags-mys! Vi har typ provat hela Simones garderob nu :) Snart ska jag iväg o fira farmor som har fyllt 70!

Puss! <3
(snyggingar)!


27th

The Crazy Man That Makes Me Go Totally Insane!


nightwish - bye bye beautiful


Tröttnar aldrig!

korn ft skrillex- narcissistic cannibal


marilyn manson - this is the new shit


26th

Idag har serverat i skolans restaurang! De var ruskigt kul faktiskt o jag och alla mina kompisar gjorde ett jättebra jobb!! Vi fick 200 spänn i dricks, vilket tydligen var bra. Hoppas att det blir lika kul imorn :)

Vill oxå nämna att jag har haft en sjukt AWESOME helg med världens bästa folk o min snygga pojkvän!! :D

Puss o Kram!! <3


Emelie´s Brillor!! ;)

Mys!! <3


25th

Skön helg!!


24th

Gårdagen var riktigt bra. Började med en soft svenska-lektion följt av en konstig idrottslektion. Drog en sväng på stan med Simone, Emma, Johanna, Emelie och Frida. Tog en glass med Simone på vägen hem. Sen på kvällen hade vi en liten chill-kväll hos Emma, mysigt! Vid 11 träffade jag Albin och grabbarna.
Just nu är jag hos Albin och lyssnar på musik. Vi ska snart dra till Frida, blir nog ganska lugnt. :)
Kram!! <3

22nd

Sitter i Albins säng och väntar på att han ska duscha klart. Jag har träffat flera av hans kompisar, riktigt sköna typer asså!! O så kom Simone dit och vi spelade basket och så :) Mys mys!!
Nu kom han, herrå!! <3
Sötis Med Party-Glajjorna!!

21st

Sitter i skolan, har svårt att konsentrera, som vanligt! Ska plugga lite på eftermiddagen, har servering som jag måste gör klart, hmm. Depp...

Gårdagen var riktigt bra. Sista dagen på praktiken :/ Tråkigt för att jag trivdes väldigt bra där, och jag gillar inte att sitta o plugga i skolan. Dom ville att jag skulle komma tillbaka, o till och med kanske jobba extra där!! Jippi! Vi får hoppas på de!

Herrå!

20th

Another Great Day on Earth!! <3


19th

Dagen idag har innehållit bl.a. praktik. De var mycket o göra idag så jag har fått springa som en galning! Men de är kul när de händer lite saker! Sen kom jag hem o råkade sova bort två timmar av dagen, inte riktigt vad jag hade tänkt mig :p Sen kom världens bästa pojkvän hit, o vi åt glass bl.a. <3 Nu ska jag göra ett försök att sova, så att jag e på topp imorn!

Hare bäst! <3


18th

Sorry att jag inte har bloggat så mkt! Har haft massa annat för mig!!
I fredags hade vi novellskriving på svenskan. Det kändes hyfsat bra faktiskt, hoppas på ett B i betyg! Efter lunchen hade vi simning och livräddning. De var lite jobbigt men det var kul. När vi var klara åkte vi ruschkana o bubblade, väldigt skönt! På kvällen kom Albin hit o vi åt tacos o kollade på Breaking Dawn!! Sjukt fin film!
I lördags gick jag o Albin ner på stan och mötte upp Simone, Emma, Johanna och Frida. Vi åt på Burger & Co. gött!! På kvällen hämtade Albin mig och vi träffade hans kompis Harley. Vi tre hade rätt kul!
Idag har jag inte gjort så mycket, bara sovit o slappat. Imorn blir det PRAO!

Amazing!! <3


loreen - euphoria


15th

Just nu sitter sitter jag och har ganska tråkigt på engelskan. Har haft persoligt samtal med min mentor. Det gick ganska bra faktiskt. :) Taggar 3 timmar matte efter lunch...fan vad hungrig jag är!! Bara 20 minuter kvar!

Saknar min Albin!! <33

Hare bra!!



En bild på Simone för en månad sen, på Mc! :P

13th

<3


12th

Idag har jag haft praktik på en restaurang. Det gick jättebra!! Har haft riktigt kul och jag har lärt mig massor! Känns att jag har använt hjärnan ordentligt! :) O imorn kör jag på igen!

Nu väntar jag på att Albin ska komma hit, igen! <33

Kram!

(ful bild) :P


danny - amazing <3


11th II

Idag är jag världens lyckligaste!! Jag har nämligen blivit tillsammans med värdens bästa kille, Albin!! Det är sjukt hur mycket jag tycker om dig gubben! <33

Nu väntar jag på att BB ska börja. Får se vem som åker ut idag :P
Imorn har jag PRAO, jag är väldigt nervös. Hoppas att jag inte tappar nån tallrik xD

Hare bra!!



Min Malle när han var bäbis!! <3

11th

Albin <3


9th

Dagen såhär långt: Mys, svenska, håltimme med film, hjärt-lungräddning, stan med Simone o Anton, städ.

Och nu tänkte jag sova en stund. Jag är väldigt trött!

<3

Puss!


evanescence - lithium


7th

Nu ligger jag i sängen o lyssnar på Nightwish! Fick ett musik-sug efter att ha sett nya Hårdrockens Historia! Väldigt bra program asså!! :)) Förra veckans avsnitt om Shock Rock var episkt!! Å nästa vecka går sista avsnitten :/ Men jag har hört att de ska spelas in fler, fingers crossed!
Har varit duktig o hängt in alla mina kläder i garderoben oxå! Sånt man kan göra när man slutar 11!! Funderar lite på vad man ska önska sig i födelsedagspresent :) Har inte kommit på nåt bra ännu! :P Får nog jobba på de. Tror jag ska färga håret snart o sen får vi se vad jag ska hitta på för nåt! Kanske nåt busigt, vi får se! ;))

<3

Herrå!


6th

Hej!!
Hade svårt att sova inatt, hade ont i magen, så jag stannade hemma idag. Tänkte plugga lite hemma och vila upp mig så att jag orkar resten av veckan. Marley ligger som vanligt på bordet i uterummet och solar, fast de är lite kallt.
Hoppas att känner mig piggare snart.

<3

Vi hörs!!


( fin bild :p )


5th

Gomorron!! Ska snart dra till skolan. Vi har prov idag!! :/ Får se om jag klarar de. Fingers Crossed!! :)

Ha en bra dag!!

syrran o adi xD


3rd

Kvällen har jag spenderat själv i soffan med pan-pizza o choklad. Helt okej faktiskt, att få vila lite, de behövde jag :) Var på badhuset med klassen igår. Jag simmade 800 meter, de var väldigt jobbigt asså! Men jag man får en så sjuk skön känsla när man har klarat de! :) Japp, stolt blir man!
Jag har umgåtts en hel del med en speciell person de senaste dagarna. <3 Vill inte berätta några detaljer om de ännu :)
Hoppas att ni har en bra helg!!

Kram!!


1st

Blev godkänd på matteprovet!!! Oh yeah!! xD

Annars är livet helt okej ;) Aa vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, haha!!

<33

Gonatt!!


RSS 2.0